tiistai 1. toukokuuta 2018

Lintusia, lintusia

Mustakaulajoutsen, Cygnus melancoryphus


Yllätykset ovat aina mukavia. Me emme enää välitä linnoista ja palatseista. Niihin on meistä huolimatta joukkoa riittämiin ihailemaan kauan sitten eläneitten loistoa. Täällä meitä lähellä olevaa Keszthelyn kaupunkia hallitsee kaunis linna. Päätimme käydä kurkkaamassa linnan ympäristöä. 
AamupesullaLöysimme suuren puiston, jossa oli yllättävän vähän mielenkiintoisia kasveja, vain vihreää asfalttia, kiemurtelevia hiekkateitä ja suuria puita.Mustajoutsen, Cygnus Atratus
Mutta puiston reunalla olikin jotain mielenkiintoista. Siellä oli Lintutarha, Palmukasvihuone, Kaktushuone ja pihalla monenlaisia ruohovartisia kasveja. Jopas jotain!

Valitsimme ensin linnut, näytti niin mielenkiintoiselta alueelta. Emme pettyneet, yllätyimme. Niin hassuja lintuja, värikkäitä, isoja ja pienempiä, suuri osa veisilintuja. 


Ruskoviheltäjäsorsa, Dendrocygna bicolor, Mandariinisorsa ja ?

Olikin hauskaa seurata lintujen elämää, osa pyöri jaloissamme, osa oli uimasillaan, osa oli kaikesta erimieltä. Ainahan urokset on taistelleet naaraista, niin täälläkin. 
Valkopäähansu, Chloephaga picta

Hauskoja ja ihania lintuja, mutta monenkaan nimeä emme vielä tiedä, joidenkin kuitenkin, muut löytävät nimensä myöhemmin. Hienoja koteja oli linnuille tehty. Hauska oli tämä lintupäivä!
 AMorsiosorsa, Aix sponsa

4 kommenttia:

 1. Ihania lintuja puistossa.
  Näitä on mukava katsella.
  Kaikkea hyvää sinne teille 💜

  VastaaPoista
 2. Kiitos samoin, kaikkea hyvää ja paljon kiitoksenaiheita! Kiva kun ennätit käydä meidän "mokasivullakin".

  VastaaPoista
 3. Vesilinnut ovat aika hauskoja:) Niiden elämää onkin kiva seurata:)

  VastaaPoista
 4. Täällä nämä linnut olikin tosi upeita ja eloisia. En vieläkään tiedä kaikkien nimeä!

  VastaaPoista